Van natuur tot de stad.
Door: Sylvia
Blijf op de hoogte en volg Sylvia
28 Juli 2017 | Verenigde Staten, Milford
Daarna proberen lekker door te slapen maar dat wilde bij mij niet vlotten. Gelukkig bij Celine en Ilona wel.
Evengoed vroeg ons bed uit gegaan om rond kwart over 8 aan het ontbijt te zitten.
We lazen niet helemaal goed wat de prijzen waren maar dat lag waarschijnlijk aan mij, want ik las ook niet helemaal goed wat er in het flesje drinken zat wat ik bij mijn ontbijt nam. Ik las; lemon, Apple and cucumber. Maar daar zat nog meer in. (Zie foto onder)
Daarna een kleine wandeling door central park gemaakt. Waar Celine haar talent voor natuurfoto's maken ontdekte. Daar kwamen van de fiets riksja's voorbij waarbij wij al snel zeiden: WAT: daar gaan we echt nooit in zitten!!!
Dus wij op naar de fietsverhuur. Want we wilden graag door central park fietsen.
De man van de verhuur verklaarde ons voor gek. Fietsen doe je maar in je eigen land. Hier kun je niet overal komen met de fiets en er zijn allemaal heuvels. Mijn collega met zijn elektrische fiets riksja wil jullie met alle liefde overal brengen.
Ilona was gelijk om en nog geen 10 minuten later Celine ook. Dus daar gingen we. Scheurend door central park alle iconische plekjes bekijken. De fontein van friends, de tunnel van home alone en natuurlijk de grote fontein die in zo'n beetje alle films over New York voorkomt.
Ons menselijk paard bracht ons daarna naar Rockefeller centre om daar de top of the rock te beklimmen. Eerst de citypass gekocht en daarna iets gedronken bij Starbucks. Even onze mysterie guest gebeld. (Ze komt!!!! *spring spring*) en daarna was het onze tijd om de berg (lees : ik stap gewoon een ultrasnelle lift in) te beklimmen. Wat is dat toch een mooi uitzicht over de stad. Celine probeerde nog even live te gaan op Facebook en na 3 leuke filmpjes was het eindelijke gelukt. Terug in de rij naar beneden (waar geen eind aan leek te komen) heerlijk melige foto's gemaakt.
Daarna gegeten bij pret-a-manger. En door naar Times square. Daar bleek de rij voor TKTS over 3 kwartier open te gaan dus dat hadden we goed getimed. Je kunt daar alleen maar kaartjes halen voor de show van die dag, dus om geen risico te lopen gelijk maar kaartjes gehaald voor Miss Saigon. Al vallen de prijzen niet mee.
Nog even wat winkels van binnen bekeken. En neeeeee we hebben (nog) niks gekocht. Oke een zakje m&m's want die nieuwe caramel moet ie toch echt wel geproefd hebben. Hij is echt jummie!!
Daarna even terug naar het hotel gewandeld. En uitgerust om ons klaar te maken voor de show. Wat trekken we aan? Oke niet hetzelfde jurkje, kunnen deze schoenen hier wel onder? Het duurde even voordat we ergens een hapje konden eten. We aten alle 3 een menu met kip. (Als ik de precieze benamingen geef weten jullie gelijk dat we bij de macdonalds snel wat naar binnen hebben gewerkt.)
Daarna snel richting 7th ave waar we iets te vroeg (het was met de metro maar 5 minuten) aankwamen, maar daardoor wel nog wat leuke foto's bij het theater kunnen maken.
Toen eindelijk de zaal open ging stonden wij al op het balkon, toen de man van het theater zei dat wij gewoon in de zaal op rij 2 zaten. WAT!!! WoW. En toen een acteur halverwege de show in leren tuigje versterkt met zweep Ilona begon te slaan proestten we het uit van het lagen. (Hewy en Michiel ...............)
Dat we af en toe een parapluutje nodig hadden voor het speeksel dat de monden verliet, namen we maar op de koop toe
In de pauze Even een drankje gekocht.(natuurlijk voor de mooie beker die je erbij krijgt. Whoehoeee heb een kwartet. Wicked, hair, sister act en nu dus miss Saigon )
Daarna stelde Ilona en Celine voor om terug naar het hotel te lopen. Daar heb ik een stokje voor gestoken. IK wilde met de metro. Was best een beetje uitgeput.
28 Juli 2017 - 13:30
Saskia:
Wat leuk om deze reis zo met jullie mee te beleven -
28 Juli 2017 - 14:19
Marc:
Gaaf dames ....leuk om te horen dat alles goed gaat !
Have fun greatings marc -
28 Juli 2017 - 21:06
Hewy:
Geweldig! Ennuh hoezo denk je aan mij en Michiel met zweepjes HAHAHAHA! Hoe lang blijven jullie nog in the big apple? Vergeet niet Shake Shack!! Zoooooo lekker!! En Levain of Amy's bakery! Oe oe oe en het Tennement museum is leuk! Veel plezier! -
29 Juli 2017 - 14:44
Tini Breg:
heb net jullie verslagen gelezen dat is genieten meiden!!