Eindelijk weer een verslagje.
Blijf op de hoogte en volg Sylvia
11 Augustus 2012 | Marokko, Agadir
12 Augustus 2012 - 14:47
San:
Hee syllie!!
Dat lijkt mij ook wel super gaaf hoor het uitzicht op alleen maar zand,zand, zand, nog meer zand en nog meer zand bij nachtlicht!! Wat hadden jullie eigenlijk als ontbijt Zand koekjes hahaha ;-) Geniet nog ff lekker van je laatste dagen! Ben je trouwens nog verbrand? Ik hoop het natuurlijk niet voor je!! Liefs xx San -
12 Augustus 2012 - 15:36
Désirée:
Ja zo ken ik je weer Syl. Heerlijk om te lezen hoor. Wentelen in het zand I love it!!
Klinkt allemaal super leuk en lekker (eten, zwembaden, nachtwandelingen, kamelen) XD
13 Augustus 2012 - 10:14
Mascha:
Hai Syl,
Klinkt weer top allemaal, je maakt toch wat mee he met zo'n reis!
Alleen de foto's moeten we nog maar een keer goed bekijken want die zijn niet heel scherp...:)
Het verbaasd me dat je zo goed om gaat met het zand verhaal maar ja als je naar Marokko gaat dan
weet je dat er veeeel zand is daar.
Hier alles lekker mijn laatste week vakantie alweer.... is hier al dagen heerlijk weer dus de bbq volgen af en
aan, zelfs zaterdag thuis gebbqd!
Geniet nog lekker daar!
xx mas -
13 Augustus 2012 - 11:44
Hieke:
Zo, ben nu helemaal bij...liep echt achter, maar heb nu meteen alles gelezen.
Zo te lezen heb je het prima naar je zin met hier en daar een flauwvallend persoon en overal zand, maar dat kan je ook wel verwachten daar, het zand dan natuurlijk.
Ben nu toch wel heel benieuwd naar wat jij allemaal gezongen hebt iin die karaoke bar, maar neem aan dat dat wel in je volgende verhaal zal staan.
Ik nog 2 dagen werken en dan heerlijk vakantie.
Hoop dat het weer een beetje zo blijft zoals nu, lekker zonnetje en niet te warm, want h et wordt uiteraard weer Fryslân voor ons.
Nog een fijne tijd daar en ik lees het wel weer. -
13 Augustus 2012 - 12:04
Suzanne :
Hé Skatties ;-)
Hoe is het in "the Sandy land"? Ik lees dat jullie het fantastisch hebben, heerlijk! Ook fijn dat er water en airco bestaat hé? Weer een ervaring rijker in ieder geval.
Na jullie vakantie nog even afspreken? Ben benieuwd naar jullie verhalen.
Voor mij zit het er al weer op. Twee weken Woudenberg met zon en regen, tja meer kunnen we er niet van maken, maar wel lekker gehad :-)
Succes nog verder, ik hoop dat jullie nog een paar mooie dagen tegemoet gaan. Groetjes aan Ilona